EnglishNederlands  
Home Bestellen Vragen GPS-Houderlijst Montage

Montage

Deze montagehandleiding is ook als PDF te downloaden:

Om de Softplate in elkaar te zetten heeft u een inbussleutel, een kruiskop schroevendraaier en een steeksleutel (7) nodig. Daarna kunt u de Softplate zonder gereedschap op uw stuur plaatsen en verwijderen.


De montagepunten van de cradles zitten niet altijd onder de zelfde hoek. Om de GPS recht te monteren kunt u in de GPS-Lijst controleren wat de juiste orientatie is van het montageplaatje.


Standaard past de Softplate op standaard sturen (diameter 25.4mm). Om de Softplate op een oversized stuur te plaatsen (diameter 31.8mm) verwijdert u de opvulringen van beide stuurklemmen.


Klik beide stuurklemmen rustig aan weerszijden van de stuurpen aan het stuur. In het geval van riserbars kan het voorkomen dat het middelste deel van het stuur erg smal is. Omdat de diameter van het stuur naar buiten toe afneemt kan het gebeuren dat de stuurklemmen enigszins scheef komen te staan. Dit is niet erg; de flexibele verbindingstukjes tussen stuurklem en montageplaat kunnen dit compenseren.

Tip: draai de bevestigingsknoppen net vast genoeg dat de stuurklemmen niet wegdraaien maar dat u ze wel gemakkelijk met de hand kan bewegen ten opzichte van het stuur. Dit vergemakkelijkt de volgende stap.


Bevestig de montageplaat aan de stuurklemmen. In de montageplaat zijn vier montagegleuven aangebracht. Bevestig de montageplaat met de bijgeleverde schroeven op de stuurklemmen.

Door de gleuven in de montageplaat is het mogelijk om de stuurklemmen breder of smaller op het stuur te plaatsen. Dit kan noodzakelijk zijn bij afwijkende breedte van de stuurpenkop.


Om de RAM cradle te kunnen monteren moet de Softplate van het stuur verwijderd worden.


Bevestig de RAM cradle.

Bevestig de Softplaat opnieuw aan het stuur, stel de hoek in en draai de stuurklemmen vast.